BOB Zen Foldeskål

Fra 230,00 DKKLæg i kurven
S: 350 ml - 35 x 19 x 14 cm
M: 850 ml - 45 x 22 x 18 cm
L: 1400 ml - 57 x 28 x 23 cm

Beskrivelse

 

BOB Zen Foldeskål

Mangler din hund en god skål til, når den skal slukke tørsten og en anden god skål til, når den skal stille sulten? Med BOB Zen Foldeskål får din hund både en skål til foder og en skål til vand.

Stativet til skålene gør at hunden får sit måltid på i højden, så den nemt kan spise og drikke uden at skulle strække sit hoved meget nedad. Dette kan være en fordel i nogle tilfælde af f.eks. sygdom, da det hjælper hunden til ikke at få maden galt i halsen.

BOB Zen foldeskålen er smart når i skal på tur. Den klappes nemt sammen så den ikke fylder så meget. Så har i både foder og vand skål nemt med på farten. Køb den her på siden.

To smarte skåle i rustfrit stål

Den flotte BOB Zen Foldeskål har flere gode egenskaber, og producenten bag den er BeOneBreed. De to skåle i BOB Zen Foldeskål er fremstillet i rustfrit stål, og de er desuden hævet over jorden. Derudover er det muligt at pakke BOB Zen Foldeskål sammen. Dette er praktisk, da det betyder, du kan have den med dig.  

En madskål kan godt blive en smule snavset, når hunden spiser, og så trænger den til at blive gjort ren. Her er BOB Zen Foldeskål ikke besværlig. Når de to skåle skal gøres rene, kan du nemlig komme dem i opvaskemaskinen. Du behøver altså ikke stå og gøre dem rene i hånden med en opvaskebørste.

BOB Zen Foldeskål findes desuden i flere forskellige størrelser, så der er noget at vælge imellem, alt efter hvilken størrelse hund, der skal spise og drikke af skålene.

Så er du på udkig efter nogle gode skåle til din hund, som den kan spise og drikke af, er den flotte BOB Zen Foldeskål en oplagt mulighed. Køb den hos os.

   • Fragt kr. 49,-
  • Fri fragt over kr. 599,-
  • 2-4 dages levering
  • 14 dages fuld returret
  • Følg os også på Facebook