Kradsevæg kat
Katte kradsebræt væg
Pap krads kat
Sisal krads kat
Tæppe krads kat

BOB Prisme krads

98,00 DKKLæg i kurven
Vælg mellem pap, sisal eller tæppe
30 x 30 cm

Beskrivelse

BOB Prisme Kradser i pap, sisal, tæppe

Ejer du en kat, som elsker at kradse i alverdens ting? Du oplever måske, at din kat formår at ødelægge flere ting, fordi den har nogle skarpe klør, som skal plejes. Løsningen til dette problem er at købe BOB Prisme Kradser, vælg mellem pap, sisal eller tæppe. Den skaber stor glæde for katten og dens klør. Den er samtidig en diskret og simpelt alternativ til det klassiske kradsetræ.

Et kradsebræt i smukt design

Kradsebrættet er lavet i et helt specielt design, som gør at den også har et flot visuelt udtryk. Den er designet til at skulle hænge på din væg ved hjælp af enten skruer eller dobbeltklæbende tape. Den giver derfor en kunstnerisk fremtoning og udtryk på din væg. Du kan selv bestemme, hvordan den skal sammensættes og dermed få det til at passe ind i dit hjem. Pakken indeholder kun en prisme, men du kan med fordel købe flere og lave et personligt værk ud af dem.

Et holdbart design

Kradsebrættet har en overflade på i alt 30 x 30, hvilket er et godt areal for kattens klør. Den udvendige skal er produceret i en holdbar løsning. Overfladen på prismen er enten lavet af pap, sisal eller tæppe, som du selv vælger. Pappet, sisalrebet eller tæppet giver en overflade, som er god at kradse i.

Katten efterlades derfor med en tilfredsstillende følelse efter brug af BeOneBreed Prisme kradser.  • Fragt fra kr. 39,-
  • Fri fragt over kr. 499,-
  • 2-4 dages levering
  • 14 dages fuld returret
  • Følg os også på Facebook