KATT3 PLADE PAPKRADS

BOB Katt3 Plade med Papkrads

69,00 DKK

BoB Katt3 papkrads - God underholdning til din kat

Beskrivelse

BOB Katt3 plade med papkrads – den perfekte kradseplade til din kat

Har du en eller flere katte, der har brug for en ny kradseplade? Så er en BOB Katt3 plade et godt valg for dig og din kat. Denne vil ud over at skabe stor glæde for katten i hjemmet, også pynte i din indretning, med sit diskrete og simple look.

En fordel for både og og din kat med BOB Katt3 plade med papkrads

Hvis du har været katteejer i et godt stykke tid, kender du måske allerede til nedrevne gardiner eller flænset tapet. Så at sige går kattens kradsebehov hurtigt ud over let tilgængelige ting i din indretning, hvis ikke den har en kradseplade at tage sig til at kradse på. Har den flere gange haft fat i ting, den ikke bør have fat i, er dette ikke nødvendigvis en destruktiv adfærd fra kattens side, men blot et tegn på, at der er behov for en kradseplade.

Katte har af natur behov for at kradse. Rent instinktivt gør den det for at markere sit territorium og for at forstærke sine kløer. Det er derfor vigtigt, at din kat har noget, den kan få lov til at kradse på, som eksempelvis en kradseplade.

Pladen til alle typer af katte

BOB Katt3 plade med papkrads er god til din kat, uanset hvilken type af kat du har. Det er vigtigt at anskaffe sig denne type af kradspap allerede fra når katten er killing, således at den hurtigt kan lære, at den skal benytte pladen frem for dine møbler eller gardiner. Kradsepladen kan sammensættes med andre dele til kattens kradsebehov, således at katten har noget at vælge mellem i forskellige højder og materialer. Pladen er ligeledes flytbar, så du kan placere den der hvor du ønsker og hvor den er lettest tilgængelig for din kat.  • Fragt fra kr. 39,-
  • Fri fragt over kr. 499,-
  • 2-4 dages levering
  • 14 dages fuld returret
  • Følg os også på Facebook