Katt3 dekorationsplade eg

BOB Katt3 Dekorationsplade 2 stk Eg

79,00 DKK

2 stk. dekorationslader i eg til katt3 kuber

Beskrivelse

 

BOB Katt3 dekorationsplade i eg

Egetræsplader fra BOB Katt3 er et stilsikkert og populært valg, når det gælder dekoration af Katt3 kuberne. Med dem kan du skabe en hule til din kat, hvor den kan føle sig tryg.

Kvalitet og sjæl i indretningen

Dekorationsplader i eg er favorable. Eg er en populær og moderigtig træsort i boligindretningen – og med god grund. Eg er anerkendt for sin æstetiske lyse farve og dekorative struktur, som passer ind i alle hjem. Det er en solid og holdbar træsort, som forbliver stærk og ikke falmer med tiden.

 

Vælger du dekorationsplader i eg som tilbehør til Katt3 kuber, får du kvalitet for pengene. Et naturmateriale som eg giver sjæl og varme til boligen. Du kan for eksempel bruge dekorationspladerne af eg som led i en stilren nordisk boligindretning.

 

Egetræspladerne er lette at rengøre med klud og sæbevand.

 

Du kan skabe et unikt udtryk ved at mikse egetræsplader med mørkere dekorationsplader af valnød fra BOB Katt3, som du også finder her på hjemmesiden.   

 

Giv din kat et fristed

Med dekorationsplader til en Katt3 kube giver du din kat sit eget sted. Selvom katten ofte opleves som et socialt og nærværende dyr omkring mennesker, er katten oprindeligt primært solitær. Din kat har i ny og næ brug for at forsvinde lidt væk.

 

Måske er din kat bange for fyrværkeri eller støvsugeren. Det kan også være, at den bliver sky, når der er mange gæster. Måske har du en killing, som stadig skal lære at stole på og begå sig med fremmede mennesker.

 

Ved at tilføje dekorationsplader til din Katt3 kube får du en moderne løsning. Du giver din kat eller killing et rum, hvor den kan gemme sig for en stund uden at blive forstyrret.

   • Fragt fra kr. 39,-
  • Fri fragt over kr. 499,-
  • 2-4 dages levering
  • 14 dages fuld returret
  • Følg os også på Facebook