Hundepude Classic
Classic Hundepude
Hundepude Classic Dog

BOB Hundepude Classic Dog

Fra 290,00 DKKLæg i kurven
Vælg mellem to størrelser:
M: 90 x 70 cm
L: 120 x 90 cm

Beskrivelse

BOB Hundepude Classic Dog

Forkæl din hund med en ny, lækker og blød pude i den allerbedste kvalitet. BOB Hundepude Classic Dog passer perfekt til den lille hvalp, der skal have sin egen pude for første gang, eller til den voksne hund, der trænger til en ny, blød pude, der minimerer eventuel ømhed eller smerter og sikrer fantastisk komfort. Puden kommer i et flot, moderne og enkelt design, som med garanti passer flot i ethvert hjem.

Fantastisk komfort til din hund

BOB Hundepude Classic Dog er lavet af 100 % memoryfoam, som vi også kender fra vores egne, ergonomiske hovedpuder. Memoryfoam tilpasser sig hundens form og sikrer ikke kun, at den ligger blødt og godt, men hjælper også til at tage trykket af hofter og led og fordele vægten optimalt. Specielt store og aktive hunder døjer med ømhed eller smerter, som nemt kan afhjælpes med en god pude som denne.

Pudens findes i to størrelser, enten en medium eller en stor, så du kan finde en pude, der passer perfekt, både i forhold til din hunds størrelse og til dit hjem. Designet er enkelt og moderne med sort på den ene side, og lysegråt på den anden. Det superbløde betræk er desuden nemt at holde rent og pænt. Det kan hurtig tages af puden og vaskes, og du får selvfølgelig intrukser med, så du kan være sikker på, at puden bliver behandlet korrekt og holder længst muligt.

Giv din hund det allerbedste med en BOB Hundepude Classic Dog. Menneskets bedste ven fortjener intet mindre! Den super bløde, lækre pude er perfekt til hvalpe, der ofte savner ekstra tryghed, når de lige er kommet hjemmefra. Her kan de ligge trygt og godt og putte, mens du er væk, eller når det bare bliver for svært at holde øjenene åbne. Voksne hunde elsker også en god, blød pude at dase på, når du er væk eller har travlt derhjemme. Puden er let nok til, at du sagtens kan flytte den fra rum til rum, og designet så enkelt, at det passer ind, uanset hvor du tager den med hen.  • Fragt fra kr. 39,-
  • Fri fragt over kr. 499,-
  • 2-4 dages levering
  • 14 dages fuld returret
  • Følg os også på Facebook