Du er her: Forsiden BeOneBreed Hundefoder Foderopbevaring Kattemad Foderbeholder BOB Foderskovl
Foderskovl
Hunde fodermål
Foderskovl mængde

BOB Foderskovl

Fra 45,00 DKKLæg i kurven
Foderskovle i rustfrit stål
250 ml.
500 ml.

Beskrivelse

BOB foderskovl

Hvorfor har man brug for en foderskovl? Det har man, fordi det er en praktisk og hygiejnisk måde at øse hundens foder op på, samtidig med at det er nemmere at holde styr på mængden. Undgå beskidte eller ildelugtende fingre, hver gang den firbenede skal have noget at spise – og hold din hund sund og slank med afmålt mængde foder.

Praktisk og hygiejnisk

Foderskovlene fra BOB er både praktiske og hygiejniske til hundens daglige foderrutine. Den lille BOB foderskovl ligner til forveksling en kasserolle i udformningen, og det lange håndtag er netop tænkt som en hygiejnisk måde at undgå berøring med selve skovlhovedet til foderet. Materialet er rengøringsvenligt, ligesom de runde og glatte samlinger sikrer skovlen mod ophobning af foderrester i riller og revner. Hullet for enden af håndtaget giver mulighed for at hænge skovlen op ved siden af foderet, så du altid har den lige ved hånden.

Hold styr på mængden

Vælg mellem 250 ml og 500 ml foderskovl, så du nemt kan holde styr på, hvor meget din hund får at spise hver gang. Den praktiske runde form med lige kanter gør foderskovlen velegnet til alle typer foder, og har du travlt, kan foderskovlen også bruges til en hurtig servering, hvor hunden spiser direkte af skovlen. En slank hund er en sund hund, og det starter med dig og mængden på foderet.
Dette produkt hjælper både dig og hunden, så køb foderskovlen her.

   • Fragt fra kr. 39,-
  • Fri fragt over kr. 499,-
  • 2-4 dages levering
  • 14 dages fuld returret
  • Følg os også på Facebook
Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!