Du er her: Forsiden BeOneBreed Foderopbevaring Foderbeholder BOB Fleksibel Foderopbevaring
Foderopbevaring
Fleksibel Foderopbevaring
Foderopbevaring Fleksibel
Stilfuld Foderopbevaring

BOB Fleksibel Foderopbevaring

Fra 230,00 DKKLæg i kurven
Vælg mellem den lille og den store:
Lille: 30 x 45 x 15 cm
Stor: 41 x 61 x 20 cm

Beskrivelse

BOB Fleksibel Foderopbevaring

Poser med hunde- eller kattemad er ofte store og upraktiske og holder ikke maden frisk nær så længe, som man kunne ønske sig. Derudover pynter de farverige poser sjældent særlig meget i hjemmet. Mange vælger derfor at finde et alternativ til foderopbevaring. Med BOB Fleksibel Foderopbevaring får du en smart, praktisk og dekorativ beholder, der opfylder alle dine behov.

Holder maden frisk i længere tid

Man skulle måske tro, at tørfoder, ligesom navnet indikerer, er helt tørt, men det er faktisk ikke tilfældet med hverken hunde- eller kattemad. Selv den slags tørfoder, der består af tørre kroketter, er overtrukket med et sidste lag, der er lækkert, sprødt, lettere fedtet og dufter dejligt for dit kæledyr. Hvis maden bliver tør, forsvinder det meste af den gode lugt, og hunden eller katten mister hurtigt interessen.

BOB Fleksibel Foderopbevaring holder maden frisk længere. Maden opbevares i en semi-fast og dermed praktisk, fleksibel pose, der er nem at håndtere og nem at bære ved hjælp af håndtaget bagerst på toppen. Låget er nemt at åbne, men slutter helt tæt til posen og sikrer madens holdbarhed. Materialet er slidstærkt, lufttæt og 100 procent fri for giftstoffer, så du kan være sikker på at maden bliver opbevaret på bedste vis.

En foderpose med specielt design

Nu er det endelig slut med at forsøge at proppe store, grimme poser med hunde- eller kattemad ind i skabet. Med det flotte, dekorative og trendy design kan du sagtens lade posen stå fremme og gøre den til en del af rummets indretning. Ingen vil kunne regne ud, at denne flotte pose i virkeligheden er til dine kæledyrs mad, så flot er den!

Posen findes i to størrelser og et design. Den er nem at gøre ren og holde fri for skidt og utøj, og langt mere praktisk end madens oprindelige indpakning. Se, hvor nemt det kan være, og find ud af, hvorfor ingen går tilbage, når de først har prøvet BeOneBreed Fleksibel Foderopbevaring.

   • Fragt fra kr. 39,-
  • Fri fragt over kr. 499,-
  • 2-4 dages levering
  • 14 dages fuld returret
  • Følg os også på Facebook
Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!