Egern kattelegetøj
Kattelegetøj egern

BOB Egern Kattelegetøj

35,00 DKK

Sjovt legetøj til din kat med knitrepapir

Beskrivelse

BOB Egern Kattelegetøj

Dette egernformet kattelegetøj er et hit både hos de store, men særligt hos de små killinger. Dette kattelegetøj er lavet med multi-tekstur og en lille klokke, der vækker din kats sanser til livs. Det knasende fyld i halen gør det ekstra sjovt for din kat. Egernet er super godt til at lege fangst, da det er et let stykke legetøj, som nemt glider hen over gulvet. Dette betyder også, at din kat nemt selv kan bære legetøjet og fjolle rundt med det.

 

 

Egernet indeholder katteurt

Dette fine og sjove egern indeholder katteurt, der gør din kat ekstra godt tilpas. Du vil kunne se dens reaktion med det samme. Hvis det er første gang, din kat får noget med katteurt i, er det en god idé at holde øje med katten i starten og se, hvordan den reagerer. Langt de fleste lægger sig, ruller rundt og gnider sig op af legetøjet. Det er både hyggeligt for din kat og til stor underholdning for dig som ejer.

 

 

Sådan kan du lege med din kat, så den får stimuleret sine naturlige instinkter

For at tilfredsstille din kats naturlige instinkter, kan du tænke på hver legesession som en spændende jagt på bytte. Du kan begynde at lokke din kat ved at flytte legetøjet på en måde, som et naturligt lille dyr ville bevæge sig. Når du har fået din kat opmærksomhed, skal du huske, at et jaget dyr vil forsøge at slippe væk fra jægeren, og det er derfor en god idé at få legetøjet til at ”flygte” fra din kat i korte træk for at aktivere jagten. Lad din kat vinde jagten til sidst ved lade katten fange legetøjet og "dræbe" det. Din kat griber måske legetøjet med sine forben, bider det og laver små spark med bagerste fødder. At lade din kat "færdiggøre jagten" er enormt givende. Nogle anbefaler at afslutte spillet med en lille godbid for at vise din kat, at den har klaret jagten godt.

   • Fragt fra kr. 39,-
  • Fri fragt over kr. 499,-
  • 2-4 dages levering
  • 14 dages fuld returret
  • Følg os også på Facebook