Du er her: Forsiden Potepleje B&B Potevoks Deluxe
B&B Potevoks Deluxe
B&B Potevoks Deluxe

B&B Potevoks Deluxe

139,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Potevoks med bivoks og dansk ravpulver
Langvarig pleje
En stift som er hurtig og nem at påføre

Beskrivelse

B&B Potevoks Deluxe

B&B potevoksen er uundværlig for din hunds poter når sne og kulde melder sin ankomst. Men også på de varme sommerdage, kan det være hårdt for poterne. Den varme asfalt og de varme fliser samt eksempelvis det meget varme strandsand, er hårde for poterne og kan gøre at de revner og gør ondt.

Hvorfor beskytte hundens poter om vinteren?

Når du er ude at gå tur i den kolde tid, så bliver veje og fortove ofte saltet for at både biler og fodgængere står bedre fast og ikke glider rundt. Men desværre så kan hundens poter ikke tåle alt det salt, da det virker ætsende og udtørrer dens trædepuder. De kan nemlig blive så tørre at de nemt kan revne. Trædepuderne er bygget op af døde hornceller, som ikke kan tåle salten. Salten opbløder også huden der er mellem trædepuderne og der kan derfor komme små revner, som giver sår og ømme poter.

Hvis du påfører hundens trædepuder en lækker potevoks som denne, lægger den et beskyttende lag mod alt saltet og du skåner din hund for ømme og sprukne poter. Husk også at vaske poterne når i kommer hjem fra en gåtur, på den måde holder du din hunds poter bløde og hele.

Brug en potevoks året rundt

·         Sommeren byder på brændende varmt underlag at gå på for din hund

·         Vinteren er kold og der bliver saltet eller gruset de fleste steder

·         Potevoks beskytter, plejer og forebygger tørhed, revner og sår

B&B Potevoksen giver en langvarig pleje og giver samtidig mulighed for at huden kan ånde. Den er en praktik lille størrelse som er nem og hurtig at give på. En stift, som du kan have med på tur når du er ude. Med sine 17 ml. passer den lige ned i lommen.

Potevoksen er sammensat af økologisk ricinusolie, lanolin, økologisk sheasmør, dansk ravpulver og bivoks samt E-vitamin.

 

 

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram