Aller Petfood

Fodringstid er altid en af dagens højdepunkter for vores kæledyr, og der er næsten fest i køkkenet, når madskålen bliver sat frem. Vores dyr er nemlig fuldstændig afhængige af, at vi fodrer dem, og det er derfor også vores ansvar at fodre dem, med det bedste vi kan finde. Et godt foder er altafgørende for dit kæledyrs helbred, og det er derfor vigtigt, at du vælger med både hjerne og hjerte. Godbidder og en smule leverpostej er lækkert og velment, men kan på ingen måde erstatte et godt fuldfoder. Tørfoderet er derimod nøje sammensat af mange forskellige ingredienser, som dækker dyrenes naturlige behov.

Aller Petfood er en danskejet producent af foder til katte og hunde, der står bag flere velkendte mærker både i Danmark og i udlandet. I over 90 år har den samme, danske familie produceret et sundt og godt foder på hele tre kvalitetsniveauer, så du kan give din hund eller kat det allerbedste til den pris, der passer dig bedst. Kvalitet til prisen er altid i fokus, så du som dyreelsker kan være sikker på, at din hund eller kat får alt det, den har brug for. Gå ikke på kompromis, og giv dine firbenede venner et godt foder, som de helt sikkert vil elske dig for.

Alle de bedste ingredienser i Aller Petfood

Hos Aller Petfood sikres den høje kvalitet ved at bruge de bedste ingredienser, der er fremdyrket uden brug af GMO. Foderet indeholder heller ikke hverken kunstige farve- eller smagsstoffer. Den gode smag kommer ganske enkelt direkte fra alle de gode ingredienser. Der er stor forskel på, hvad vi som mennesker har brug for at spise, og hvad din hund eller kat har brug for, og de kan heller ikke spise det samme. Katte har eksempelvis i deres foder behov for det naturlige kosttilskud taurin, som de ikke selv kan danne, mens hunde danner det naturligt ligesom mennesker.

Når du køber godt foder fra Aller Petfood, er du sikker på, at der er blevet taget højde for alle dyrets naturlige og individuelle behov. Foder fra Aller PetFood indeholder masser af naturlige ingredienser, vitaminer og mineraler, der hjælper dit kæledyr til at opretholde en god og sund balance. Pelsen skal være flot og skinnende, tænder, knogler og muskler skal være stærke, og energiniveauet skal passe til dyrets alder. En sund og rask kat eller hund er helt naturligt et gladere og mere givende kæledyr for dig. 

Foder specielt til hvalpe og killinger

Blandt produkterne fra Aller PetFood finder du selvfølgelig også foder lavet specielt til hundehvalpe og kattekillinger. Foderet er sammensat med speciel fokus på de små dyrs behov og følger internationale standarder for ernæring (AAFCO/FEDIAF), så du kan være helt sikker på, at dine firbenede venner kommer godt fra start.

Tørfoderet kan gives til din hvalp eller killing som det er, eller det kan blødes op i varmt vand ved højest 40 40° C, så det er nemmere at spise. Varmen bringer også duften ud i maden, så den er ekstra lækker og indbydende selv for de mest kræsne små dyr. Når det er tid til at skifte over til fuldfoder til voksne dyr, anbefales det at du skifter gradvist over en uges tid, så din kat eller hund kan nå at vende maven til det nye produkt.

Garanteret kvalitetskontrol

Produktionen hos Aller Petfood foregår under fuldt ud kontrollerede forhold, hvor fødevaresikkerheden er førsteprioritet. Alle fabrikker følger strikse fødevarerkontroller og arbejder blandt andet i overensstemmelse med HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) systemet. Alle fabrikker er samtidig både ISO 22000 og ISO 9001 certificerede, og lever dermed op til internationale standarder for fødevarekontrol og kvalitetsstyring. Hos Aller PetFood er du i trygge hænder.

Sidetitel: Giv dit kæledyr de bedste foder fra Aller PetFood

Meta-beskrivelse: Med fokus på både pris, kvalitet og gode råvarer, leverer Aller PetFood et komplet fuldfoder i bedste kvalitet til prisen til din hund eller kat