Du er her: Forsiden Affiliate

Affiliate

 

Tjen penge som affiliate-forretning ved at samarbejde med Canem.dk

Har du egen hjemmeside , kan du komme til at tjene flere penge fremover sammen med Canem. 

Hvordan foregår det?

Affiliate marketing er en win-win-situation, hvor både du som publisher og din annoncør har fordele af samarbejdet. Din opgave er at lave indhold på dit website, der skaber værdi for besøgende eller kunder på hjemmesiden. Du kommer til at lave annoncer for de varer eller ydelser, som Canem tilbyder. Når en kunde på dit website klikker på annoncen, vil vedkommende blive ført videre til vores hjemmeside, og der er således skabt trafik. Køber kunden via dit link modtager du en procentsats af købet. 

Hos Canem.dk vælger vi at samarbejde med danske marketers af flere årsager. De er danske, de er hjælpsomme og samtidig har de et godt renome og en god historik.

Hvem er Marketers.dk?

Marketers.dk er én af de virksomheder i Danmark, der er specialiseret indenfor affiliate marketing. Du bliver en del af et større netværk af publishers og annoncører.

Den store fordel ved Marketers.dk er, at du ikke binder dig som medlem. Det giver større frihed, når du vil i gang med din egen affiliate-forretning.

Du behøver ikke være erfaren med at lave indhold for annoncører for at samarbejde med Canem.dk. Det vigtigste for at få succes som affiliate-forretning er, at du har interesse i den store produktkategori, som Canem.dk tilbyder. Du får meget lettere ved at drive en god forretning, når du har en oprigtig interesse i den branche, du beskæftiger dig indenfor.

Samarbejd med én af de mest pålidelige og fremadstormende annoncører

Mange af de professionelle og erfarne affiliate-forretninger har interesse i at samarbejde med annoncører, der er veldrevne, og som har stor popularitet i landet. Når du vælger, hvilken branche du primært vil beskæftige dig indenfor, og hvilke annoncører du vil samarbejde med, skal du forholde dig til, hvor attraktive annoncørernes produkter og ydelser er.

Des større kundegruppe annoncørerne har, des mere trafik kan du potentielt skabe via kunder og dine samarbejdspartnere.

Canem.dk er en af de mest populære webshops i Danmark, der forhandler udstyr til blandt andet katte og hunde. Det er en branche, som berører en stor procentdel af danskere, der har kæledyr i hjemmet.

Ved at samarbejde med Canem.dk kan du som affiliate-publisher tjene penge på din hjemmeside. Dette kan ske ved at tilmelde dig gennem Marketers.dk.

Har du spørgsmål til programmet eller ønsker du hjælp til at komme igang så send en mail til mikkel@canem.dk så får vi hjulpet dig igang med det samme.